MotorInfo

Výstava LEGENDY podruhé v červnu 2015

3.12.2014 12:52
Výstava LEGENDY podruhé v červnu 2015

Motoristická slavnost LEGENDY spojuje autosalon a motosalon nových a historických strojů a show pro celou rodinu.

Druhý ročník LEGEND 2015 se uskuteční v termínu 12. - 14. června 2015 opět v prostorách psychiatrické nemocnice Bohnice v Praze.

„Jsem velmi rád, že jsme se u vedení PN Bohnice setkali s nadšením pro realizaci slavnosti. Přispíváme tak do rozpočtu nemocnice a stejně jako letos, kdy jsme Bohnicím věnovali sanitní vůz, i pro druhý ročník vymyslíme hodnotný dar, který pomáhá. Jsem moc rád, že můžeme říct, že LEGENDY pomáhají a mají i charitativní rozměr,” říká zakladatel a ředitel slavnosti LEGENDY Lubor Kos.

První den bude vyhrazen odborné veřejnosti a výhercům soutěží. Sobota a neděle pak přinese rozmanitý program pro fanoušky všech druhů motorsportu. Pro rodiny bude připravena velká dětská zóna a doprovodné programy s mnoha novinkami.

Předprodej vstupenek začíná již letos v prosinci. Speciální ceny lístků jsou v předprodeji stanoveny na 250 Kč (cena na místě 400 Kč), rodinná vstupenka 450 Kč (na místě 600 Kč).

“Věříme, že tento vánoční dárek naši fanoušci a diváci ocení a lístky budou hodnotným dárkem pod stromeček. Počet takto zvýhodněných lístků je omezen, proto je dobré s nákupem neváhat,” dodává Kos.

Realizační tým slavnosti LEGENDY aktivně spolupracuje s AUTOKLUBEM České republiky, jenž připravuje rozsáhlou prezentaci motorsportu pro mládež. “Zaměříme se na děti a mládež. Ukážeme jim, jak nasměrovat svou cestu k motorsportu. Zároveň se chceme výrazným způsobem zaměřit na prezentaci bezpečnosti provozu a služby motoristům,“ představil záměr Radko Ječmínek, ředitel AUTOKLUBU ČR.

Návštěvníci výstavy se budou moci osobně potkat s českými hvězdami, jako jsou Václav Pech, Jan Kopecký, Tomáš Enge, Břetislav Enge, David Vršecký, Martin Kolomý, Martin Macík a mnoho dalších.

Foto:Legendy