MotorInfo

Toyota Aygo získala ocenění Fleet Awards 2014

14.10.2014 11:28
Toyota Aygo získala ocenění Fleet Awards 2014

Zástupci společnosti Toyota Motor Czech převzali ocenění v 7. ročníku ankety Fleet Awards – Hankook Firemní auto roku 2014.

Největší domácí specializovaná anketa zaměřená na správu vozových parků a firemní automobily byla opět vyhlášena v celkem jednadvaceti kategoriích. Letos bylo hodnocení v anketě Hankook Firemní auto roku 2014 opět prováděno početnou porotou složenou ze stovky manažerů nejrůznějších firem působících v České republice. Pozvání do poroty přijali ve velkém počtu také zástupci top managementu těchto firem, tedy lidé, kteří přímo rozhodují nebo mají významný vliv na výběr vozidel.

V kategorii Referentské automobily – mini získala prvenství Toyota Aygo se 67,48 body. Model Aygo se vyrábí v českém výrobním závodu TPCA nedaleko Kolína již od roku 2005. Letos byla představena druhá generace tohoto městského minivozu, nabízející sportovní design, osvědčenou technologii pohonu, vysokou úroveň personifikace a bohatou výbavu v tomto segmentu vozů.

„Tohoto ocenění v oblasti fleetu si samozřejmě velmi ceníme už proto, že jsme v hodnocení porazili konkurenční model největší české automobilky. Aygo je náš nejmenší model a jeho obliba po představení druhé generace v České republice jednoznačně vzrostla. Vítězství je nejen oceněním pro naši importérskou společnost, ale také pro tisíce lidí, kteří se v kolínském závodu TPCA na výrobě modelu Aygo podílejí.  Potěšením je pro mne rovněž třetí příčka modelu Proace v kategorii Lehkých užitkových vozů Classic," říká Jakub Kühnl,  Fleet Sales Manager společnosti Toyota Motor Czech.

 

Foto:Toyota