MotorInfo

Speciální nabídka Renaultu a Dacie na prosinec 2016

2.12.2016 15:18
Speciální nabídka Renaultu a Dacie na prosinec 2016

Renault a Dacia mají na prosinec 2016 následující akční nabídku.

Užitkové vozy

Silnější za cenu méně výkonného

Renault Pro+ přichází s nabídkou zvýhodňující vybrané motorizace Euro 6 u všech svých modelů dodávek. Kangoo Express nyní pořídíte v motorizaci 1.5dci 90k za cenu 75k, Trafic furgon dci 1.6 Energy 145k za cenu 125k a u modelu Master jsou motory 165k / 170k za cenu 145 koňové verze. Akce je určená výhradně pro firemní klientelu a platí při podmínkách pro odběr jednoho vozu. Standardní součástí nabídky užitkových vozů Renault Pro je značkové financování 103%, u kterého klienti při akontaci 35 % a délce financování 3 roky přeplatí pouhá 3 %.

 

RENAULT Servis

ZIMNÍ SERVISNÍ AKCE: 

Připraveny jsou atraktivní ceny originálních autobaterií s výměnou zdarma a úsporou 500 Kč. K další nabídce patří - atraktivní ceny prémiových zimních pneumatik s přezutím zdarma; zimní sada kompletních kol s benefity zdarma; profesionální zimní prohlídky vozu za akční cenu 249 Kč; 20% slevy na nákup balíčků příslušenství Renault; akce na stěrače – při koupi sady předních stěračů získáte zadní stěrač zdarma

ZIMNÍ PNEUMATIKY, DISKY A KOMPLETNÍ KOLA: 

Platí akční nabídka zimních pneumatik, disků a kompletních kol. Přezutí zdarma - Pokud si pořídíte sadu 4 ks zimních pneumatik prémiových značek Nokian, Goodyear, Dunlop, Michelin nebo Fulda, v servisu vám vymění kola zdarma. 

V případě koupě kompletních kol na vás čekají další benefity: Bezpečnostní šrouby (komplet s ALU disky); Ozdobné kryty kol (komplet s plechovými disky);  

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ RENAULT

Pro většinu modelů jsou připraveny balíčky příslušenství obsahující tematický mix produktů. Zaměřeny jsou na praktické využití vozu, jeho styling či pohodlí řidiče a jeho spolucestujících. Při koupi příslušenství v balíčku zaplatí zákazník o 20 % méně oproti nákupu produktů samostatně.

Nabídka pro vozy starší 5 let

Program Servis 5+ je určen pro majitele vozů starší než 5 let, kteří hledají nižší cenu, ale zároveň 100% kvalitu a jistotu náhradních dílů a služeb servisu. Zákazníkům se starším vozem jsou garantovány o 20% nižší náklady na mechanický servis vozu, díly i práci.  

DACIA Financování

Každý klient financující svůj nový vůz Dacia s Dacia Finance obdrží zimní pneumatiky zdarma, a to včetně přezutí. Akce platí pro modely Dacia Duster, Dokker, Dokker VAN a Lodgy a to až do konce roku 2016. Podzimní starosti s přezouváním svého nového vozu tak můžete hodit za hlavu.

DACIA Servis

ZIMNÍ SERVISNÍ AKCE DACIA: 

Připraveny jsou atraktivní ceny autobaterií Motrio s výměnou zdarma a úsporou 250 Kč.

Při návštěvě servisu můžete dále využít těchto nabídek:

•           atraktivní ceny prémiových zimních pneumatik s přezutím zdarma

•           zimní sada kompletních kol s benefity zdarma

•           profesionální zimní prohlídky vozu za akční cenu 199 Kč

•           20% slevy na nákup balíčků příslušenství Dacia

•           akce na stěrače – při koupi sady předních stěračů získáte zadní stěrač zdarma

ZIMNÍ PNEUMATIKY, DISKY A KOMPLETNÍ KOLA:

Akční nabídka zimních pneumatik, disků a kompletních kol.

Přezutí zdarma - Pokud si pořídíte sadu 4 ks zimních pneumatik prémiových značek Nokian, Goodyear, Dunlop, Michelin nebo Fulda, bude jejich výměna zcela zdarma. 

V případě koupě kompletních kol na vás čekají další benefity: Bezpečnostní šrouby (komplet s ALU disky); Ozdobné kryty kol (komplet s plechovými disky)

Originální příslušenství Dacia

Pro většinu modelů jsou připraveny balíčky příslušenství obsahující tématický mix doplňků. Zaměřeny jsou na praktické využití vozu, jeho styling či pohodlí řidiče a jeho spolucestujících. Při koupi příslušenství v balíčku zaplatí zákazník o 20% méně oproti nákupu produktů samostatně.

 

Foto:Renault