MotorInfo

Modernizace výrobního programu BMW pro jaro 2017

14.2.2017 14:43
Modernizace výrobního programu BMW pro jaro 2017

Uvedení nejúspornějšího modelu nové generace BMW řady 5, služba vyhledávání parkovacích míst On-Street Parking Information a navigační systém Professional s aktivními dlaždicemi menu kontrolního displeje, dodatečné asistenční systémy pro luxusní BMW řady 7, nová výbava také pro BMW řady 3, BMW řady 4 a pro modely BMW X5 a BMW X6.

Od jara 2017 bude také nové BMW řady 5, nejsportovnější a nejpokrokovější manažerský sedan své kategorie, stanovovat nová měřítka v oblasti hospodárnosti. Nové BMW 520d EfficientDynamics Edition překvapuje kombinovanou spotřebou 4,3 až 3,9 litru na 100 kilometrů (kombinované emise CO2: 114–102 g/km). Kromě toho, v březnu 2017 se v modelech BMW řady 5 vůbec poprvé v historii objeví průkopnické inovace z oblasti propojení a ovládání, které se postupně dostanou také do dalších modelových řad značky BMW – služba online vyhledávání parkovacích míst On-Street Parking Information a aktivní dlaždice menu na kontrolním displeji.

S dalším rozšířením nabídky asistenčních systémů se BMW řady 7 zase o kus blíže posouvá směrem k autonomnímu řízení. Nabídka asistenčních systémů kromě dalších nově zahrnuje systém varování před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu, aktivní asistent zabraňující srážce při odbočování, varování před jízdou v protisměru a varování před vozy přijíždějícími z boku. Exkluzivní a sportovní auru BMW řady 6 podtrhnou na jaře 2017 nové atraktivní inovace z nabídky volitelné výbavy. Pro automobily BMW i a BMW iPerformance bude exkluzivně k dispozici digitální nabíjecí služba Digital Charging Service, inovativní výbava pro jednoduché a ekonomické nabíjení vysokonapěťového akumulátoru. Od března 2017 doplní nabídku výbavových prvků vozů BMW řady 3, BMW řady 4, stejně jako BMW X5 a BMW X6, nová a mimořádně kvalitní speciální výbava.

Od jara 2017 bude nabídka standardní výbavy pro BMW X5 M a BMW X6 M doplněna o navigační paket ConnectedDrive, jehož součástí je i příprava pro telefon s indukčním dobíjením. Kromě jiných prvků výbavy je jeho součástí navigační systém Professional, držák na chytrý telefon s možností indukčního dobíjení, služba RTTI včetně informací o parkování On-Street Parking Information, WiFi hotspot, služby ConnectedDrive Services, Concierge Services a Remote Services.

 

Foto:BMW