MotorInfo

Kolekce Hyundai získala dvě ceny Red Dot Award 2015

17.10.2015 13:21
Kolekce Hyundai získala dvě ceny Red Dot Award 2015

Hyundai Collection získala dvě ocenění Red Dot Award 2015 za design v kategorii "architektonický koncept" a designová stolička jako součást kolekce byla navíc oceněna titulem "Nejlepší z nejlepších". 

Kolekce Hyundai obsahuje jednoduché, ale jedinečné předměty každodenního života, jako je právě stolička, souprava krabiček na jídlo, láhev a sada lžic.

Kolekce je inspirována filosofií značky vyjádřené heslem "Modern Premium“, která má zákazníkům představovat nové hodnoty a zkušenosti. Hyundai Motor se tak snaží hledat neotřelé způsoby, které jdou nad rámec toho, co zákazníci očekávají uvnitř vozů a předváděcích autosalonů. Výstava kolekce Hyundai je právě jedním z těch, které mají za cíl posílit zkušenosti zákazníků se značkou.

„Naším dlouhodobým cílem je poskytovat zákazníkům v tom dobrém slova smyslu výjimečné zkušenosti s naší značkou. Uznání od poroty souteže Red Dot Design tak potvrzuje pokrok, kterého Hyundai Motor dosáhl právě v propojování zákazníků se značkou,“ uvedl Cho Wong-Hong, výkonný ředitel Hyundai Motor.

Kolekce předmětů Hyundai, která bude v průběhu následujícího roku k vidění v Red Dot Design Museum v Singapuru, bude také k vidění v showroomech Hyundai Motorstudio v Soulu a v Moskvě.

 

Foto:Hyundai