MotorInfo

Jarní servisní nabídka SEAT 2016

14.3.2016 14:10
Jarní servisní nabídka SEAT 2016

Majitelé zánovních i starších vozů SEAT si mohou přípravu svého vozu SEAT na provoz v jarním a letním období usnadnit díky Jarní servisní nabídce SEAT 2016 s mottem „Postaráme se o váš SEAT a vy si užívejte jara“.

Automobil v dokonalém technickém stavu je základním předpokladem pro bezstarostný, spolehlivý a bezpečný provoz bez nepříjemných překvapení. Prvním krokem, který lze rámci Jarní servisní nabídce SEAT 2016 udělat, je servisní prohlídka vozu za 199 Kč včetně DPH. Důkladně školení technici zkontrolují všechny důležité součásti vozidla od brzdové soustavy až po klimatizaci.

V případě odstranění zjištěných nedostatků autorizovaným servisem je výše uvedená částka z celkové ceny opravy odečtena, a zákazník tak získá servisní prohlídku vozu zdarma. A to není zdaleka jediná možnost, jak ušetřit. Při uplatnění slevových poukazů z Fitness plánu lze pořídit Originální díly SEAT, Economy díly, Originální příslušenství SEAT a servisní úkony se zvýhodněním až 20 %. Autorizované servisy SEAT navíc nabízejí sady stíracích lišt Aero s bonusem v podobě 1 litru originálního koncentrátu kapaliny do ostřikovačů zdarma. A díky programu SEAT STK Service budou mít o starost méně majitelé starších vozů SEAT, jimž se blíží termín povinné technické kontroly.

S příchodem teplého počasí nastává čas pro přezutí ze zimních na letní pneumatiky. SEAT Pneuservis nabízí majitelům vozů SEAT kompletní služby a veškeré produkty v oblasti pneumatik z jedné ruky. A navrch k tomu přidává atraktivní novinky v podobě záruky SEAT PneuGarance a technologie AirStop. Méně defektů pneumatik totiž znamená více mobility s nižšími náklady. Zákazníci, kteří zakoupí pneumatiku u autorizovaného prodejního nebo servisního partnera SEAT, na ni získají až tříletou záruku, která se vztahuje na neopravitelná poškození vzniklá při běžném provozu, včetně najetí na obrubník. Při nákupu nové pneumatiky získá zákazník slevu ve výši až 70 % z ceny pneumatiky. Služby SEAT Pneuservis zahrnují mimo jiné přezutí vozu ze zimních na letní pneumatiky, včetně vyvážení, a případně i vyčištění a uskladnění kol se zimními pneumatikami do další sezony. Je-li čas na výměnu opotřebovaných letních pneumatik za nové, mají zákazníci na výběr z širokého sortimentu letních pneumatik od osvědčených výrobců za konkurenceschopné ceny. Ekologická likvidace opotřebovaných pneumatik je přitom naprostou samozřejmostí.

Cestování, turistika, outdoorové sporty, prázdninové akce s celou rodinou – na všechny aktivity spojené s jarním a letním obdobím se mohou majitelé vozů SEAT připravit rozšířením výbavy svého vozidla o praktické příslušenství, ať se jedná o střešní boxy pro zavazadla a sportovní vybavení, nosiče jízdních kol na střechu či tažné zařízení, systém pro uspořádání přepravovaných předmětů v zavazadlovém prostoru, nebo přenosný přehrávač DVD se 7“ displejem, který zajistí zábavu cestujícím na sedadlech vzadu i na dlouhých cestách.

Jarní servisní nabídka SEAT 2016 probíhá u participujících autorizovaných servisních partnerů SEAT v České republice od začátku března minimálně do 15. května 2016.

 

Ilustrace:SEAT