MotorInfo

Ford partnerem veletrhu FOR ARCH 2015

10.9.2015 08:21
Ford partnerem veletrhu FOR ARCH 2015

Po úspěšné spolupráci v loňském roce se český Ford i letos stal partnerem stavebního veletrhu FOR ARCH, který se jako největší akce svého druhu na území ČR koná v prostorách PVA EXPO PRAHA ve dnech 15.–19. září 2015.

Importér vozů Ford se na veletrhu bude opět prezenovat ve spolupráci se svým velkým pražským autorizovaným partnerem Ford AMB Praha. Společně tu představí celou užitkovou řadu Ford Transit a Ranger, ale také osobní vozy Ford Mondeo, Kuga, S-MAX a modelovou řadu Tourneo. Jako „bonbónek“ nebude chybět ani nejatraktivnější novinka letošního roku: legendární americká ikona Ford Mustang.

„Ford dnes na českém trhu nabízí nejkompletnější paletu užitkových vozů řady Transit, které jsou pro svou robustnost, užitné vlastnosti a nízké provozní náklady ideálním dopravním prostředkem mnoha stavebních firem,“ komentuje Petra Horáková, Marketing Communications Manager společnosti FORD MOTOR COMPANY, s.r.o. „Proto jsme přesvědčeni, že veletrh FOR ARCH je ideálním místem pro jejich představení odborné veřejnosti. Ford Transit, který letos oslavil padesát let od zahájení výroby, budeme na veletrhu v souladu s probíhající reklamní kampaní prezentovat ve zlaté barvě a uděláme to tak, že jej žádný návštěvník akce nebude moci přehlédnout,“ dodává Horáková.

Letošního mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH 2015 se v sedmi pavilonech zúčastní více než 800 vystavovatelů a návštěvníci se kromě posledních novinek ze stavebnictví mohou těšit i na řadu doprovodných akcí. Spolu se souběžnými veletrhy bude FOR ARCH probíhat od úterý 15. do soboty 19. září 2015 v prostorách PVA EXPO PRAHA. Speciálním bonusem pro jeho návštěvníky se přitom stane až pětadvacetiprocentní sleva na vozy Ford Transit u dealera Ford AMB Praha.

 

Foto:Ford