MotorInfo

Ford partnerem stavebního veletrhu FOR ARCH 2014

15.9.2014 19:58
Ford partnerem stavebního veletrhu FOR ARCH 2014

Společnost FORD MOTOR COMPANY, s.r.o. se stala partnerem veletrhu FOR ARCH 2014, největšího stavebního veletrhu na území ČR konaného na výstavišti v pražských Letňanech.

Český Ford tak ve spolupráci se svým pražským dealerem Ford AMB Praha nejen dodá organizátorům oficiální „veletržní“ vozy, ale také bude na FOR ARCH vystavovat celou paletu svých užitkových aut – od nejmenšího Transitu Courier přes terénní pickup Ford Ranger až k největšímu Fordu Transit. Vystavené vozy budou umístěny jak ve vnitřních, tak ve venkovních expozicích s vyškoleným personálem, který poskytne všem zájemcům potřebné informace.

„Partnerství s veletrhem FOR ARCH je pro nás logickým vyústěním snahy oslovovat potenciální zákazníky z řad firem i soukromníků,“ vysvětluje Dušan Fornůsek, marketingový ředitel českého Fordu. „Ze zkušeností víme, že užitkové vozy Ford nacházejí – zejména díky svým užitným vlastnostem, robustnosti a spolehlivosti – ve stavebnictví ideální uplatnění. To platí nejen o čistě nákladních verzích, ale i o provedeních umožňujících kombinovanou přepravu 5–6 osob a nákladu. Tyto verze jsou k dispozici u všech primárně užitkových řad Fordu: Courieru, Connectu, Customu i největšího Transitu,“ dodává Fornůsek. 

Ford bude na akci vystavovat modelové řady Courier, Connect, Custom, Transit a Ranger v provedení pro přepravu nákladu, osob nebo kombinovanou přepravu. Užitkové vozy doplní rovněž model Kuga, jenž je svojí koncepcí světlé výšky a pohonu všech kol vhodný i do těžších pracovních podmínek.