MotorInfo

Ceny modelu Nissan Leaf pro rok 2016

12.1.2016 16:21
Ceny modelu Nissan Leaf pro rok 2016

Model Leaf pro rok 2016 je dostupný ve třech úrovních výbavy: Visia, Acenta a Tekna. Stávající baterie o kapacitě 24 kWh je kombinovatelná s úrovní výbavy Visia. Novou baterii o kapacitě 30 kWh bude možné objednat u vozů s úrovněmi výbavy Acenta a Tekna.

Standardní výbava všech modelů je bohatá:  inteligentní klíč, automatická klimatizace s časovačem, vyhřívání předních a zadních sedadel, vyhřívaný volant potažený kůží, palubní počítač, radio s CD, USB a Bluetooth, elektricky ovládaná přední a zadní okna, asistent rozjezdu do kopce, režim Eco.

Standardní výbava modelů Acenta navíc obsahuje: 16” hliníková kola, tempomat s omezovačem rychlosti, dešťový sensor, automatická světla, elektricky sklopná zrcátka, odstřikovače předních světlometů, navigační systém NissanConnect EV se 7” dotykovým displejem a parkovací kamerou, dálkově ovládané nabíjení a topení, režim B.

Modely ve výbavě Tekna navíc přinášejí: 17” hliníková kola, LED přední světlomety, panoramatický kamerový parkovací systém, reproduktory BOSE se subwooferem, kožená sedadla, tónovaná skla a mnoho dalšího.

Ceny Nissanu Leaf modelový rok 2016 startují na částce 730 000 Kč (výbava Visia). Ve výbavě Acenta stojí Leaf 858 000 Kč. Nejvyšší úroveň výbavy Tekna je k dispozici za 925 000 Kč.

Výrobu modelu Leaf nadále zajišťuje továrna společnosti Nissan v britském Sunderlandu. První vozy dorazí na dealerství v březnu 2016.

 

Foto:Nissan