MotorInfo

Cebia je držitelem CZECH STABILITY AWARD 2014

4.8.2014 13:34
Cebia je držitelem CZECH STABILITY AWARD 2014

Již druhým rokem získala společnost Cebia nejvyšší hodnocení „AAA Excelentní“ CZECH STABILITY AWARD.

CZECH STABILITY AWARD je samostatnou kategorií známého žebříčku CZECH TOP 100 v samostatné kategorii Nejstabilnější firma roku.

„Velmi si cením opětovného získání tohoto nejvyššího nezávislého ocenění. Společnost Cebia se tak zařadila do skupiny 2 % nejlépe hodnocených firem v České republice, co se týká jejich spolehlivosti a stability. Je to potvrzení pro naše zákazníky, ale i spolupracující společnosti z řad prodejců automobilů, leasingových společností a pojišťoven, že jsme pro ně kvalitním a solidním obchodním partnerem. Cebia je společnost bez rizika úpadku, bez finančního zadlužení, s významným postavením na trhu a v neposlední řadě i se zárukou kvality poskytovaných služeb,“ říká Ing. Martin Pajer, ředitel společnosti Cebia.

Ocenění AAA je silný nezávislý rating firem a společností, jehož historie sahá až do roku 1908. Hodnocení a ocenění společnosti je díky mezinárodnímu přesahu vhodnou volbou pro firmy, které mají obchodní partnery nejen v ČR, ale v celé Evropě. Výstupem hodnotícího modelu je známka na desetistupňové škále, kde tři nejlepší možná hodnocení jsou AAA, AA, resp. A.

Hodnocení AAA- Excelentní: Stabilní společnosti, vysoká pravděpodobnost spolehlivého plnění závazků z obchodního styku, vysoká pravděpodobnost návratnosti investic, nízké úvěrové riziko, minimální riziko úpadku.

Foto:Cebia