MotorInfo

Audi na Veletrhu hodinek SEW 2015

18.8.2015 14:28
Audi na Veletrhu hodinek SEW 2015

Společnost Porsche Brno, oficiální dealer a servisní místo pro vozy značky Audi a člen sítě Porsche Inter Auto CZ, se stala hlavním partnerem 2. ročníku Veletrhu hodinek SEW 2015, který se koná ve dnech 18.–19. září v Moravské galerii v Brně.

Součástí unikátní výstavy luxusních hodinek tak bude expozice nejžhavějších novinek automobilky Audi. „Jsme hrdým partnerem této jedinečné prezentační výstavy v České republice i na Slovensku a věříme, že návštěvníci ocení nejen paletu luxusních hodinek, ale také vystavené špičkové vozy z portfolia značky Audi, mezi kterými nechybí nejnovější model Audi Q7,“ sdělil Michael Schindler, ředitel Porsche Brno, a dodal: „Srdečně zveme všechny milovníky kvalitního a luxusního zboží do nádherných prostor historické budovy Moravské galerie.

Jde o jedinou výstavu luxusních hodinek v České republice a na Slovensku. Pro přibližně 1 500 příznivců a milovníků hodinářského umění je připraveno to nejnovější z kolekcí značek Doxa, Tudor, Carl F. Bucherer, Ball, TAG Heuer, Maurice Lacroix, Parmigiani, Raymond, Weil, Junghans, Meistersinger, Schaumburg, Hanhart, Vulcain a Luděk Seryn. Porsche Brno na akci představí nejnovější model Audi Q7 a další žhavé novinky ze stáje Audi.

Záštitu nad celou akcí převzal prezident Hospodářské komory České republiky pan Vladimír Dlouhý a primátor Statutárního města Brna pan Petr Vokřál. Partnerem celé akce se stala Obchodní komora Švýcarsko – Česká republika zastoupená paní ředitelkou Alenou Koukalovou.

 

Foto:Porsche Brno